skip to Main Content

www.centpercent.cat recull més de 160.000 lectures durant el 2021

La web renovada de Cent per Cent ja ha complert tres anys i ho fa estabilitzant una mitjana de visites sempre superior a les 450 diàries. En aquest 2021, www.centpercent.cat ha acumulat 163.635 lectures, que suposen una mitjana de 451 visites diàries a la web. Amb més de 20.000 lectures, el mes de maig va ser el més destacat de llarg. La troballa a Son Coletes del jove dibuixant manacorí Miquel Palmer, la mort del felanitxer Sebastià Cerdà o l’entrevista a la fustera trans Manoly Rubio centraren l’atenció dels nostres lectors amb centenars de lectures.

Cal dir també que durant aquest 2021, la nostra web ha superat les 500.000 lectures acumulades, mig milió, durant els seus tres anys llargs de vida.
Cent per Cent continua fidel al seu compromís amb la informació i ho fa amb la fórmula tradicional del paper, però també a través de la seva web i de les xarxes socials, amb 4.889 seguidors a Facebook, 2.548 a Twitter, 1.392 a Instagram, 308 subscriptors a Whatsapp, i 223 a Telegram.

1. El sentiment d’impotència de Xavier Mesquida en veure 11 ingressats a l’UCI sense vacunar (2.280 lectures)

El microbiòleg de l’Hospital de Manacor afirmava en l’entrevista publicada el 12 de setembre a la nostra web que la cinquena onada “ha estat molt dura des del punt de vista sanitari” i que havia estat “inesperada”, talment aquesta sisena que ens manté en alerta també durant aquestes festes. A més, l’entrevista feta per la nostra redactora Cristina Bauzà, s’ha enfilat fins a la setena posició de les notícies més llegides de la història de www.centpercent.cat.

“Veure que hi havia 11 pacients a l’UCI que no s’havien vacunat, sap molt de greu i crea impotència”

2. Genetes que xuclen la sang com els polítics  (1.651 lectures)

Això deia en la seva entrevista l’amo en Toni Tous, Gafarró, d’Artà, que ha esdevingut un autèntic influencer gràcies a aquesta interviu que li va fer Rafel Perelló. El nostre col·laborador més mediàtic sol ser sempre dels més llegits en totes les seves publicacions.

“Les genetes tornaven boietes per xuclar la sang als coloms, talment els polítics que xuclen la sang dels dèbils”

3. Adéu a Sebastià Cerdà, quíber d’honor, un comiat de Sebastià Vidal (1.598 lectures)

Sebastià Cerdà va marcar sens dubte dues (o tres) dècades de relació entre Manacor i Felanitx. Ens ha hagut de dir adéu prematurament i la seva partida ha estat molt sentida tant a un poble com a l’altre. Dos amics seus se n’acomiadaren a les pàgines de Cent per Cent. “Era mal de fer anar a una festa important i no trobar-lo, sempre enrevoltat de les persones adequades”, va escriure Sebastià Vidal.

Retalls de la vida d’en Sebastià Cerdà, quíber d’honor

4. Guillem Roman digué d’ell que va ser “un felanitxer molt manacorí” (1.234 lectures)

Així explicava el carismàtic manacorí Guillem Roman l’inici de l’enyor de Sebastià Cerdà.

Adéu, Tià, fins més tard

5. Manel i la polèmica amb uns cossiers manacorins (1.167 lectures)

De fet, el post és el simplement el que anunciava la participació d’uns cossiers manacorins en el darrer videoclip dels mediàtics i exitosos Manel. Desenes de pàgines de diferents publicacions se’n feren ressò. A la fi, tot quedà aclarit: no foren els Cossiers de Manacor, els qui hi participaren, sinó uns cossiers manacorins.

Uns cossiers de Manacor protagonitzen el darrer videoclip de Manel

6. Com devia ser, la calentor de les bufes? (1.071 lectures)

Rafel Perelló entrevistà l’amo en Toni de la Botigueta, un santjoaner que en visqué de tot color!

“No feia fred perquè les bísties fotien bufes a voler i encalentien la pallissa”

7. Una innocentada molt creïble (1.027 lectures)

Publicada dia 28 d’aquest mateix mes de desembre, la innocentada de Cent per Cent sobre la ZPR ha tengut molt d’èxit entre els nostres lectors

Adéu a la ZPR per incompatibilitats amb el nou Pla General

8. S’acaba el confinament de l’oci nocturn (1.008 lectures)

El mes d’octubre es va acabar la prohibició de l’oci nocturn i centenars de manacorins sortiren al carrer a celebrar-ho de bar en bar. Nosaltres en parlàrem amb propietaris d’alguns d’aquests establiments, que ho afrontaven amb satisfacció però també amb molta prudència i fins i tot escepticisme.

Tornen la música, les ganes de ballar i sortir durant la nit

9. Saps què és de mal, començar a fer feina d’infant… (997 lectures)

La tercera de les entrevistes de Rafel Perelló dins el nostre top15 particular. Aquesta vegada a l’amo en Càndil Gelabert, Maiolet.

“Guardava denou porcs negres, i com que no vaig anar a escola mai només sabia comptar fins a deu…”

10. Nostàlgia d’una arquitectura esvaïda (970 lectures)

La publicació a la nostra web d’una col·lecció de fotos antigues de Manacor amb nombrosos edificis que avui ja no hi són va resultar de l’interès dels nostres lectors. Molts devien recordar encara com eren antigament la plaça de les Verdures, la de Sant Jaume, el passeig de na Camel·la, o sa Bassa amb cotxes circulant…

De quan Manacor hauria pogut ser guapo

11. El coronavirus, sempre present… (841 lectures)

Tot i ser una publicació del 2020, la informació del primer cas de Covid-19 a l’Hospital de Manacor ha resultat de les més llegides del 2021.

L’Hospital de Manacor registra el primer cas de coronavirus

12. L’imam de Manacor, un discurs conciliador… (839 lectures)

Amb motiu de l’entrada de l’islam a les aules de les Illes Balears volguérem entrevistar la màxima autoritat de la religió musulmana a Manacor. Mahmoud El Hirech, imam a la vila, ens explicà la realitat amb un to conciliador que no s’avé gaire amb el que es detecta a les escoles i tampoc al carrer…

“Amb l’islam a l’escola evitam que s’arribi a l’extremisme”

13. Òmicron, sense novetat! (820 lectures)

El metge macianer Antoni A. Adrover ens actualitza els marcadors de la Covid-19.

“Òmicron ha creat alarma, però és com totes les variants”

14. “No tornarem al 14 de març” (799 lectures)

A l’11a posició, amb 820 lectures el 2021, hi quedà la notícia més llegida de la història de la nostra web (15.778 lectures en total), la del primer contagi per coronavirus a l’Hospital. La 12a posició l’ha ocupada una entrevista amb Antoni Riera Font, que alertava a principi d’any de les conseqüències econòmiques de la Covid-19.

Antoni Riera Font: “Qui es pensi que tornarem al 14 de març de 2020 no entén el que està passant”

15. Qui són els influencers de Manacor? (775 lectures)

Laura Montes, Jaume Tomàs, Rafel Perelló, Joan Riera, Maria Nadal o Alba Pol són manacorins. A més, però, són també persones amb un poder d’influència important a les xarxes socials. Amb ells parlàrem de la seva activitat cibernàutica, tant a Facebook o Instagram com a la més moderna Tik-tok.

Qui són i què publiquen els influencers de Manacor?

 

Back To Top
Search